Mašine za pranje i sušenje veša – efikasnost kombinovanih modela


Dom Dom



Izum koji je učinio održavanje higijene veša brzom i lakom aktivnošću, odnosno postupak pranja i sušenja neverovatno jednostavnim, jesu mašine za pranje i sušenje veša, koje se danas sve češće biraju za domaćinstva. U jednom uređaju integrisane su obe navedene funkcije, osmišljene tako da pruže najbolji mehanizam pranja, a zatim i sušenja tkanina koje će kada se izvade iz mašine izgledati i mirisati savršeno, kao i biti nežne i mekane na dodir.

Mašine za pranje i sušenje pružaju maksimum benefita kupcima, kako u pogledu tretiranja veša, tako i sa aspekta uštede prostora. Nekada je bilo potrebno da se nabave dva odvojena uređaja za ove potrebe, što zauzima dosta mesta, čak i kada se postave vertikalno, jedan na drugi u prostoru kupatila. U pogledu nivoa kvaliteta, odnosa sa cenom i svim performansama, Haier mašine za pranje i sušenje su idealan izbor za sve kupce, vrlo su inovativne, funkcionalne i sa aspekta troškova isplative za svaki životni ambijent, zbog čega je i tražnja za njima izuzetno dinamična danas.

Prednosti mašine za pranje i sušenje veša su mnogobrojne

Raznolike benefite pruža nabavka mašine za pranje i sušenje veša, umesto kupovine odvojenih modela ove bele tehnike. Naime, već je pomenuto da se u jednom uređaju dobijaju obe funkcije kvalitetnog tretiranja veša, kao i da se efikasno štedi prostor koji bi zauzele odvojene mašine. Takođe, nema potrebe za prebacivanjem veša nakon pranja u mašinu za sušenje, jer se sve to vrši u okviru jednog bubnja. Kombinovane mašine su dobar izbor i iz ugla finansija, jer su troškovno povoljnije ukoliko se uporede sa kupovinom 2 mašine. 

Sa aspekta karakteristika, imaju veliki broj programa rada, odlične funkcije i mogućnosti, bez obzira na to što su parametri pranja i sušenja postavljeni u jednom uređaju. Haier mašine za pranje i sušenje veša ističu se u pogledu kvaliteta, trajnosti i izuzetno raznovrsnih programa rada, uz brojna automatska podešavanja, jednostavno održavanje i čišćenje bez bilo kakvih poteškoća, što raduje kupce i čini ih zadovoljnim i lojalnim.

Performanse koje imaju mašine za pranje i sušenje

Pored niza osnovnih prednosti koje pružaju mašine za pranje i sušenje veša kupcima, bitno je pomenuti i performanse rada zahvaljujući kojima su tako tražene i popularne. Pitali smo stručnjake iz Inelektronik firme, koja predstavlja mesto sigurne kupovine uređaja i tehnike, šta je to što ove mašine čini tako kvalitetnim, pa će biti izlistane važne pogodnosti u nastavku teksta. 

Naime, kvalitetne Haier mašine za pranje i sušenje odlikuje kompaktan dizajn koji se jednostavno uklapa u svaki prostor, uz bogat kapacitet rada. Konkretno, kapacitet pranja kreće se na nivoima do 5 kilograma, pa sve preko 9 kilograma veša, dok je za sušenje taj raspon do 3 kilograma, pa preko 7 kilograma veša. Broj obrtaja u minutu koji se odnosi na efikasnost centrifuge može da bude do 1.200, 1.300, 1.400 i više od 1.500, što zavisi od konkretno odabranog modela. Energetska efikasnost pokazuje potrošnju struje i vode, kreće se od A do G, gde je A razred najmanja, a G najveća potrošnja. 

Inovativnost i funkcije kombinovanih mašina za veš

Uz sve navedene radne performanse mašine za pranje i sušenje, neophodno je prikazati i čitav spektar najsavremenijih mogućnosti i funkcija koje olakšavaju održavanje higijene veša u domaćinstvu. Modeli se razlikuju prema nivoima buke, pa je prednost izabrati što manji nivo decibela, za rad bez jakih zvukova. Takođe, funkcija kao što je „I-Refresh“ održava svežinu veša i nežno tretira najosetljivije tkanine. Najsavremeniji Hier motori koji su prikačeni na bubanj direktno omogućavaju efikasan rad uz garanciju od čak 15 godina, nizak nivo buke i sjajne performanse. 

Funkcija automatskog čišćenja nakon korišćenja mašine važna je za njenu dugovečnost i ne zahteva angažovanje ljudi. Dizajn bubnja u vidu jastučića nežan je prema tkaninama i sprečava pojavu oštećenja, pa je prednost odabrati ovakve modele. Uz sve što je već istaknuto, važno je pomenuti i antibakterijske funkcije koje sprečavaju taloženje bakterija i buđi, kao i širenje neprijatnih mirisa, dok sistemi rasipanja deterdženta i vodene pare detaljno uklanjaju nečistoće i olakšavaju peglanje odeće. U svakom pogledu, kombinovane mašine su sjajan izbor za svako domaćinstvo.

Mnogo je razloga iz kojih mašine za pranje i sušenje veša treba da budu izbor današnjih kupaca, jer ne samo da štede prostor, novac i pružaju efikasnost, već su i vrlo inovativne sa aspekta funkcija i parametara koji se mogu podešavati. Brend Haier posvećuje pažnju svakom detalju prilikom dizajniranja uređaja, pa tako u svom asortimanu poseduje kombinovane mašine za veš koje su izuzetno kvalitetne, dizajnirane na kompaktan način i u skladu sa svetskim trendovima primene inovativnih tehnologija, digitalnih funkcija i stvaranjem sjajnih olakšica prilikom pranja i sušenja veša u jednom modelu bele tehnike. 



 




Srodni tekstovi:


Kako odabrati slavinu za sudoperu?

Pri renoviranju kuhinje najčešće prvo pomislimo na viseće elemente i pregrade, frižider išpore...

Detaljnije

U potrazi za odgovarajućom zaštitom i ukrasom prozora

Sa lepim, ali i sa kišovitim vremenom razmišljamo o tome kako da se prijatnije i lep&s...

Detaljnije

Kako odabrati pravu podnu lampu za vaš dom

Kada se odlučite da vaš dom presvučete u tamnije tonove, kvalitetna rasveta će imati ključnu ...

Detaljnije

Različite vrste slavina koje su potrebne svakom domu

Kako ljudi obično započinju svoj dan, bolje rečeno, u koju prostoriju nakon izlaska iz spavaće sobe ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Svetlost. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS